Er du på udkig efter produkter til hunden eller katten?

Uanset om det er fornødenheder til den nye hvalp/killing, en opgraderet hundekurv eller legetøj til katten, så er det aldrig en dårlig idé at slå et smut forbi en dyreprodukt-hjemmeside, for inspiration og gode priser.

Udvalget er mange, da man næsten kan få alt til sine dyr i dag – og med god grund, da man med tiden har fundet ud af, hvad hunde og katte virkelig har brug for. Det gælder alt, lige fra foder og skåle til aktiviteter og pleje, og med de rette produkter kan du sørge for, at dit kæledyr får opfyldt de behov som den har fortjent.

Først det vigtigste

Det der er vigtigst at nævne er, at du skal have styr på, at dit kæledyr får det korrekte foder. Fodertypen kan variere alt efter race og størrelse, til neutraliserings status og pelspleje. Dette gælder både katte og hunde, og du kan indgå visse sundhedsmæssige problemer, ved at give dem det korrekte foder. Derudover er det også vigtigt at sørge for aktivitet og leg, og gerne noget, som dyret kan aktiveres af uden din hjælp også, da det kan være rart for dit kæledyr, bare at kunne sætte sig til at tygge i sit ben eller lege med sin mus, når du ikke har tid til at være en del af aktiviteten med dem. Disse ting finder du bl.a. på hjemmesider som Canem.

Sjove aktiviteter til din kat

Katte bliver særligt aktive og legesyge, når de omgiver sig selv med katteurt (kattenip). Det kan bl.a. komme i legetøj, på spray til legetøj og kradsebræt, og i ren form, hvor du drysser urt ud på gulvet, hvorefter kattens legesyge instinkter bliver aktiveret. Derudover findes der også mange andre sjove former til katteaktivitet, eksempelvis store klatretårne, laserpinde, sprællende legetøjsfisk og fjernstyrede mus.

Sjove aktiviteter til din hund

Når det kommer til din hund, er aktivitet tit forbundet med pive-lyde, alt der kan tygges samt godbidder. Du kan eksempelvis købe store, terningformede redskaber til din hund, der via et hul bliver fyldt med godbidder, som hunden så selv skal få ud ved at skubbe til terningen og forsøge at vende den. Er du derudover ikke til al den larm fra pive-dyrene, så kan du med god samvittighed investere i et tyggeben eller tyggedyr, der også er gode til din hund, når tiden skal fordrives på en mere stilfærdig måde.

smoerumgaard.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *