Book en stripper i København

Det giver bare noget ekstra til et arrangement, hvis man får booket en stripper i København til at være en del af underholdningen. Og det er faktisk ret let at booke strip, det gør du online, og du kan få det lige præcist som du vil have det. De er dumt ikke at give dit arrangement et ekstra krydderi. Og husk du kan både booke mænd og kvinder.

En stripper

Hvad betyder det egentlig at hyre en stripper i København? Ja det kan være mange ting. Du kan få et helt almindeligt stripshow, hvor tøjet ryger af til musik, dans og bevægelser, men der ikke laves direkte sexuelle ting. Det indebærer normalt også en lapdance, men du kan også gøre det endnu mere frækt ved at booke et dildoshow, måske bestille bodytequila, måske et såkaldt dobbeltshow eller flere andre interessante ting. Der er faktisk flere muligheder både at kontroversielle og mindre kontroversielle ting.

Hvornår skal der hyres en stripper?

Det er selvfølgelig smag og behag hvornår det kan være sjov og passende at have stripper til et arrangement. Men oplagte events er en polterabend, en julefrokost, en fødselsdag eller et svendegilde. Der er faktisk rigtig mange lejligheder, hvor du kan hyre en Stripper København. Men det kan du naturligvis også gøre langt de fleste andre steder i Danmark.

Let at bestille

Det er ekstremt let at bestille en stripper til dit arrangement online. Det kan du gøre via Strip Danmark. En virksomhed der blev startet i 2001 som et agentur for danske strippere. Ideen bag er at gøre det let for danskere at booke strip til arrangementer. Tidligere var strip kun noget, der blev booket til klubber, diskoteker og ved virkelig store arrangementer. Via internettet er det nu blevet lettere og mere tilgængeligt at få booket strip til også mindre arrangementer. Du kan altså rigtigt let få det ekstra i dit arrangement, som kan gøre aftenen uforglemmelig.

Topprofessionelle artister

Når du booker en stripper i København via Strip Danmark får du topprofessionelle artister, der virkelig kan levere det show show som du ønsker. Desuden er prisen super gennemskuelig, og du bliver ikke overrasket når fakturaen dukker op.

Også en mand

Det er selvfølgelig også muligt at booke en mandlig stripper, hvis det er der behovet er. En spændende nyhed hos Strip Danmark er at bestille en såkaldt Morgenbollefyr, der i princippet er en flot fyr, der kommer og varter selskabet op om morgenen som eksempelvis en god start på en polterabend. Det kan kun blive en god dag, hvis den startes ud med en lækker mand, der sørger for at alle har det godt.

Du kan selv bliver stripper

Hos Strip Danmark tilbyder de også skoling i alle facetter i det at være stripper. De fører en strip skole, hvor du kan få skoling i både de kunstneriske og praktiske ting, der findes i det at optræde som strippe. Du kan gennemgå et intensivt kursusforløb og i løbet af seks uger vær klar til set at indtage gulvet med dit eget show.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *